Constructii

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul construcțiilor, Exela Concept vă oferă servicii complete de proiectare și construcții civile – case, vile la roșu sau la cheie si blocuri de apartamente.

Servicii construcții: lucrări de fundații, elevații din beton sau drenaje; zidării din cărămidă, din piatră, din bolțari de beton; confectionare si montare armaturi; structuri rezistență; confectionare si montare cofraje din lemn si metalice; șarpante din lemn și pe schelet metalic; învelitori din țiglă și tablă; garduri beton / cărămida / fier; pavaje parcări, alei și trotuare; terase și copertine.

service2

Instalatii termice , electrice , sanitare

Ințelegem cerința clienților noștri de a avea instalații durabile și sigure și tocmai de aceea suntem preocupați de calitatea serviciilor oferite.

Instalații termice: montaj centrale termice de apartament sau vile, instalare calorifere, montaj robineți, montaj țevi cupru, polipropilena, pexal.

Instalații sanitare: montaj chiuvetă, vas WC, cadă, cabină duș, baterii, robineți.

Instalații electrice: montaj panou electric, siguranțe tablou, doze, prize, întrerupatoare, corpuri de iluminat, execuție trasee de cablu.

Amenajari interioare

Firma noastră execută servicii complete de amenajări interioare și finisaje pentru apartamente, case, vile, spatii comerciale, birouri.

Fie ca este vorba de mici renovări sau lucrări complexe de amenajări și execuție, echipa noastră de muncitori calificați îți stă cu plăcere la dispoziție la orice oră.

Amenajări interioare: finisaje, tencuieli interioare, zugrăveli, placări gresie și faianță, placări pereți și plafoane gips-carton (rigips), parchet, izolații fonice și termice, montat uși.