Istoric

Totul a pornit în anul 2005, de la dorința de a construi o casă proprie. Ne doream, așa cum iși dorește toată lumea, seriozitate – calitate – si un preț corect, însă au fost imposibil de găsit toate în același loc. Astfel am considerat oportună, înființarea societății EXELA în anul 2006, care să poată oferi clienților toate cele trei beneficii.

În toată acestă perioadă, de la infiintare si pana in prezent, cele trei valori mentionate au fost cele dupa care ne-am construit activitatea, iar rezultatul consta in zeci de clienti multumiti si multitudinea de recomandari venite din partea acestoraÎn perioada 2006 -2009, proiectele au constat în contruirea de case familiale, iar din anul 2010, am trecut la construcția de ansambluri rezidențiale, care cuprind vile cu 6 și 9 apartamente.


Insa toate acestea nu ar fi fost posibile fara o echipa de oameni seriosi si muncitori. Calitatea si eficienta muncii echipei noastre este dovedita prin faptul ca toti angajatii cu care am pornit la drum in anul 2006 fac parte si acum din echipa noastra.